Pallot teeman mukaan olipa teema mikä tahansa!

Emme listaa sivustollamme tuotevalikoimaamme. Se johtuu siitä, että se vaihtuu ihan jatkuvasti.
Palloja tulee ja menee. Otetaan varastoon melkein viikottain uutta ja toisaalta on paljon palloja, joita ei saada enää lisää.
Tästä syystä kannattaa aina soittaa ja kysyä. Siellä saattaa olla juuri sitä mitä etsitään tai sitten keksitään jotain millä ilmennetään tätä teemaa.

Aloitetaan numeropalloista!

Numeropalloja on eri kokoisia ja paljon eri sävyjä.

Pienet numeropallot (40cm) Eivät leiju, mutta niitä käytetään asetelmissa ja kimppujen naruissa roikkumassa. Nämä pikkunumerot on helppo napata tyhjänä mukaan ja puhaltaa pillillä täyteen juhlissa.

Isot numeropallot ovat meillä todella isoja eli metrin mittaisia. Käytämme somistuksissa paljon numeroita ja tarvitsemme isoissa tiloissa isoja numeroita. Numeroiden saatavuus on ollut viimeaikoina aika hyvä. Ajoittain kuitenkin joidenkin värien jotkut numerot pääsevät loppumaan. Onneksi sävyjä on monia ja yleensä joku hyvä vaihtoehto löytyy kuitenkin.

 

 

 

numeropalloja

suuruudenhullumpiin tilanteisiin sopivaa

Alla listattuna joitain palikoita juhlien suunnitteluun, mitä saattaisi tulla tarpeeseen. Kannustamme omatoimiseen toteutukseen ja meiltä saa vuokrattua erilaisia väliteitä ja tarpeita. Kysy vaan ja meiltä luultavasti kyllä löytyy.

Saat ostettua ammattilaatuisena kaikkia pallojamme joita vaan on varastossa. Vuokrata voit täyttölaitteita, heliumpulloja ja jopa hattarakonetta ja heksagonia! 

Meillä on monen sävyisiä lameverhoja, kertsikoita, kynttilöitä, serpentiinejä. Monenlaisia asioita joita käytämme itse somistuksessa niin niitä on toki myös ostettavissa puodilta.