Shimmerwall paljettiseinä

500,00 

Shimmerwall on upea kuvaustausta.

Shimmerwall eli paljettiseinä on upea ja eläväinen tausta valokuville. 3mx3m kokoinen paljettiseinä koostuu noin 33cmx33cm paloista ja on siten muokattavissa leveyden ja korkeuden osalta.

Tällähetkellä varastossa on vain shampanja sävyksi nimitetty kultainen seinä, mutta tulevaisuudessa hankimme varmasti muitakin värejä ja kokoja. Jos tilaisuus vaatii jonkun tietyn värisen seinän ja saamme pari viikkoa aikaa, niin pystymme luultavasti hankkimaan halutun sävyisen paljettiseinän.

Shimmerwall vaatii meidän paikalle tulon kasaamisen osalta ja myös purku on suoritettava meidän toimestamme. Seinän kasaaminen vie aikaa noin 45min ja purku saman verran. Otathan nämä asiat huomioon kun suunnittelet tapahtumaa.

Paljettiseinä on upea tausta valokuville. Seinän voi kehystää palloilla tai sen eteen voi laittaa hexagonin tai pallorenkaan. Käy kurkkaamassa värejä ja inspiraatiota sivultamme lisää.

Hinta sisältää paikalle tuonnin ja asentamisen. Purku sovitaan erikseen. Kysythän rohkeasti lisää jos väri tai koko ei tärppää. Katsotaan jos saadaan hankittua sopivan sävyinen ja kokoinen ennen tapahtumaa.