Lakkiaiset ja valmistujaiset somistetaan palloilla.

Lakkiaiset ja valmistujaiset tulee joka vuosi yhtä yllättäen meille kaikille! Palloilla saat helpolla juhlafiilistä kotiin tai juhlatilaan.

Lakkiaisissa saa olla myös värikäs!

Vaikka sivun sisältö on kulta-musta-valkoinen, ei se tarkoita, ettei värejä saisi käyttää! 

Vaikka tekisit nettitilauksen, niin voit aina lisätietoihin naputella väritoiveet ja muista mainita myös noutopäivä. Samaiseen kenttään voit laittaa vaikka kuinka paljon ohjeita ja toiveita.

Loppusumman ei tarvitse kassalla täsmätä, sillä tilaukset meillä maksetaan ainakin toistaiseksi aina noudettaessa ja toteutuman mukaan.

Kun onnistut kirjoittamaan sepustuksen, jota ei ymmärretä, niin me varmasti soitamme ja selvitämme tiedot ymmärrettävään muotonsa.

Myymälä avoinna:

Tavoitettavissa:

netissä asiointi:

Perjantai 10-18
Lauantai 10-15

Muina aikoina ennakkotilauksia voi noutaa sovitun mukaisesti. Eli paikalla muina aikoina ei olla säännöllisesti.

MA – LA klo 9-15.30
040 835 9982

Vaikka emme ole Puodilla, niin olemme silti töissä. Nappaa luuri käteen ja tee tilauksia tai kysy lisää asioista. Nappi korvassa odotan puheluita ja teen samalla somistuksia ympäri Turkua

24/7 Voit naputella nettisivuilla. Tilauksia voi jättää suoraan tuotekorteista tai voit kirjailla toiveet sähköpostilla tai wa viestillä.  Tärkeää on jättää oikea puhelinnumero niin saamme soitettua kun tulee kysyttävää tilauksesta.