Numerofoliopallo

17,00 

Numerofoliopallo on foliopallo, jotka on muotoiltu numeroiksi. Ne ovat suosittuja juhla- ja tapahtumakoristeina eri tilaisuuksissa, kuten syntymäpäivillä, hääjuhlissa, valmistujaisissa ja muissa merkkipäivissä. Numerofoliopallot tarjoavat mahdollisuuden personoida juhlakoristelua ja lisätä merkityksellistä visuaalista elementtiä tilaisuuteen.

Numerofoliopallot ovat kestäviä ja niitä voidaan täyttää heliumilla tai ilmalla.

Numerofoliopalloja on saatavilla eri kokoja ja värejä. Meillä on varastossa 8 väriä 100cm koosta ja 40cm kokoluokassa on ruusukulta ja kulta sekä hopea.

100cm koon värit:
Kulta, Hopea, Ruusukulta, Vaalea hiekka, Eucalyptus, Räväkkä pinkki, Sateenkaari, Musta
Ykköspalloja löytyy vielä useammassa sävyssä. Kaikkea ei kuitenkaan ole ihan joka ikinen hetki saatavilla.

Täyttö: Numerofoliopallo voidaan täyttää joko ilmalla tai heliumilla. Ilmalla täytettynä ne eivät nouse ilmaan kuten heliumilla täytetyt pallot, vaan ne voidaan kiinnittää seinään, pöydälle tai muualle koristeeksi.

Käyttö: Numerofoliopallot ovat erinomainen tapa juhlistaa tiettyä ikää, vuosipäivää tai muuta numerollista merkkipäivää. Ne voi yhdistää muihin koristeisiin, kuten muihin foliopalloihin, kumipalloihin, ilmapallokaariin tai kukkakoristeisiin.

Hävittäminen: Kuten kaikki foliopallot, myös numerofoliopallot on hyvä käsitellä ja hävittää vastuullisesti, jotta ne eivät aiheuta ympäristöhaittoja. Älä päästä foliopalloja taivaalle. Vanhoja foliopalloja voi täyttää uudelleen ja käyttää seuraavissa juhlissa.