Yksi pallo tai ihan hitokseen paljon palloja

Me täytämme heliumilla tai ilmalla. 1 tai 10 000kpl. Se on meidän työtämme!

Alla joitain esimerkkejä. Jos ei sopivaa palvelua löydy niin kysy tarjous.

Tapahtumiin ja isompiin tarpeisiin

Kun tapahtumassa halutaan jakaa palloja on kaksi vaihtoehtoa. Ilmatäytteiset tikkupallot tai narun päässä leijuvat helium pallot. Molemmat vaihtoehdot saa meiltä valmiiksi täytettynä, tai voitte tehdä ne omin voimin ja saatte meiltä kaikki toteutukseen tarvittavat välineet ja vekottimet.

Kaasupullot on syytä tilata vähintäänkin muutama päivä etukäteen.
Pulloista täyttää:
5l=65 palloa
20l = 250 palloa
40l = 500 palloa

Helium on kallista, mutta se on ainut tapa saada pallo leijumaan. Jos tarve on esim 100 palloa ei millään laskukaavalla kannata niitä itse täytellä. Vasta kun ollaan tuolla likellä 250 pallon määrää tulee euroissa säästöä kun jaksaa itse pallot täyttää. Amatööritäyttäjä saa noin 60 palloa tunnissa kasaan. Alkuun hitaammin ja loppuun alkaa jo luistamaan.

Tikkupallojen täyttö (kumipallot)

Ilmatäyttöinen pallo on likimain ilmaista täyttää. Ilmatäyttöiseen urakkaan saat meiltä vuokrattua puhaltimen ja vaikka homma on hiukan hidasta, on se tehtävissä. Annamme hyvät neuvot ja niksit kun tulet koppaamaan tarvikkeita. Tikkupalloja saa kokemattomampi täyttäjä täytettyä 30-50 palloa tunnissa.

Me täytämme myös tikkupalloja valmiiksi säkkeihin. Kun urakka on useampien satojen pallojen kokoinen, saattaa aika loppua yrityksiltä kesken. Tällaisissa kohdissa on hyvä käyttää meidän apukäsiä.

Foliopallojen täyttö

Numeroista ja kirjaimista tärkein asia on se, että vasta noin metrin kokoiset leijuvat helumilla täytettäessä. Kaikki 40cm tai likimain sen kokoiset numerot ja kirjaimet on tarkoitettu ilmatäyttöön ja siihen että niistä rakennetaan joku somiste tai ripustetaan roikkumaan seinälle.

Isommat kirjaimet ja numerot saadaan täytettyä puodilla ihan odotellessa. Jos pallot ovat kiinatuotantoa, suosittelemme niiden täyttöä hyvin lähellä juhlapäivää. Meiltä ostetut laadukkaat foliot kestävät päiviä ihan uuden veroisena ja viiiiiikkoja ne killuvat ilmassa muistuttamassa ikääntymisestä. 

Omien kumipallojen tuominen täytettäväksi

On saman hintaista tuoda pallot meille mukanaan, kun valita ne meidän laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Asiakkaiden itse erinäisistä verkkokaupoista tilaamat pallot ovat kovin usein huonolaatuisia. Toisinaan ovat kovin pieniä ja varsinkin materiaaliltaan ohuita ja jopa haperia. Tuo ostamasi pallot mukanasi. Me katsotaan sitten kriittisellä silmällä onko niitä järkevä täyttää vai löytyykö meiltä vastaava.

Tekstipallot ja muut printatut pallot on hyvä esimerkki siitä mitä me kyllä täytetään, koska meillä ei ole kovinkaan suurta valikoimaa niissä. Muistathan varata aina ylimääräisiä palloja koska aina kaikki pallot eivät selviä täytöstä. 

logopallojen täyttö

Yrityksissä on usein kerralla isommassa erässä hankittuja palloja. Niitä täytämme siinä missä mitä tahansa muutakin. Kysy tarjousta isommistakin määristä. Me täytämme ja toimitamme mahdollisuuksien mukaan kestokäsiteltynä tai ilman. Meiltä saat täytettynä myös ne pienet määrät myymälän somistukseen tai pieneen tapahtumaan.