Pallot Puodista

Pallopuodista vot tulla valitsemaan oikeat sävyt laajasta valikoimasta.
Karkkikaupan tapaan voit keräillä itsellesi oikean sävyiset pallot kotiin puhallettaviksi. Voit myös tulla paikanpäälle valitsemaan pallokimppuun värit.
 
Toisinaan ei vaan välähdä mitä haluaisi vielä synttärisankarille tai muutoin ansioituneelle kaverille. Tule käymään ja kerro huolesi. Minä kyllä keksin jotain hauskaa, hienoa tai upeaa... kenties ratkaisun, joka on kaikkea sitä.
 
Pallopuodissa on myös pieni määrä järkihintaisia lahjoja, jotka sopivat kaikenikäisille ja tyyppisille ihmisille pallojen mukana vietäväksi. Tule katsastamaan mitä hyllyiltä löytyy.
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Avaimet käteen »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki perjantaisin 10-18 ja lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.

POIKKEUKSET:

Essi lähtee NYT lomalle! Olen poissa käytettävistä 31.8 saakka. 

PERJANTAINA 25.8 puodille voi poiketa moikkaamaan Camillaa! Tämä vasen/oikea varakäteni täyttää palloja parhaan kykynsä mukaan. 

 LAUANTAINA 26.8 puoti on nyt ekaa kertaa ikusuuksiin KIINNI! Eli silloin sinne ei kannata mennä ripaa nykimään. Keskittäkää kimppujen koppaaminen siihen perjantain 10-18 väliseen aikaan.