Painetut pallot

Palloja voidaan painattaa yrityksen logolla tai mainoslauseilla.
Mainospallot ovat isoissa määrissä kustannustehokas ja pitkäikäinen mainos. Tavanomaisten 30cm kumipallojen lisäksi voidaan personoida myös jättipalloja tai vaikka omat foliopallot. Folipalloja aletaan painaa jo kymmenen kappaleen erässä ja kumipalloja 250 kappaleen minimissä.
 
 
Uutena pallon yksilöintimuotona on nyt teippaus!

Foliopallot ja vinyylipallot voidaan teipata, jolloin yksittäisten logo tai nimikoitujen pallojen hinta jää erittäin maltilliseksi. Vaihtoehtoja teippien väreissä on kymmenittäin. Tietyin rajoituksin pystytään tekemään myös monivärisiä teippauksia. Vinyyli ja foliopallot kestävät viikkoja upeana.
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Somistukset Häät »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki perjantaisin 10-18 ja lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.

POIKKEUKSET:

Essi lähtee NYT lomalle! Olen poissa käytettävistä 31.8 saakka. 

PERJANTAINA 25.8 puodille voi poiketa moikkaamaan Camillaa! Tämä vasen/oikea varakäteni täyttää palloja parhaan kykynsä mukaan. 

 LAUANTAINA 26.8 puoti on nyt ekaa kertaa ikusuuksiin KIINNI! Eli silloin sinne ei kannata mennä ripaa nykimään. Keskittäkää kimppujen koppaaminen siihen perjantain 10-18 väliseen aikaan.