Täyttötarvikkeet

Kaikki pallojen täyttöön heliumilla tai ilmalla.
HYPPÄÄ VERKKOKAUPPAAN

Tarvitsetko oman puhaltimen mainospallojen täyttöön vai onko sinulla uusi pallokauppa, johon tarvitset ensimmäisen tai tehokkaamman täyttölaitteen?

Puodin kautta saat hankittua kaikki puhaltimet ja täyttölaitteet. Myös qualatexin käsipumppuja aina hyllyssä taikurinpalloista innostuneille.


Heliumia saa kauttamme tapahtumiin ja juhliin. Pienin pullokoko täyttää n.65kpl 28cm kumipalloa ja isoimmasta pullosta niitä saa täyteen 500kpl!
Autamme mielellämme laskemaan heliumtarpeenne. Pullon vuokra-aika on viikko. Heliumin hinnan vaihtelun vuoksi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarvikkeet omatoimiseen palloiluun

Edes verkkokaupassamme ei näy läheskään kaikkia saatavilla olevia tuotteita. Soittamalla selviää miten saadaan palloprojektit parhaiten tehtyä. Onko järkevää vuokrata meiltä laitteet ja tarpeet voi pitääkö hankkia omat?


Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Painetut pallot

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

VAPPU

27.4 ja 28.4 PALLOPUODIN MYYMÄLÄ RUUNIKKOKADULLA SULJETTU

Vappupallot laajasta valikoimastamme voi tulla ostamaan HANSAN ja SKANSSIN myyntipisteiltä. Ne ovat auki vähintään klo 12-18 pe-su

Tarpeen mukaan laajemminkin.
Kaikki tilausten noudot myyntipisteiltä

Muina aikoina soita 040 835 9982 sovitaan sopiva aika.

Töitä Pallopuodilla tehdään 6 päivää viikossa, mutta myymälä ei ole miehitettynä, jollei erikseen sovita treffiaikaa.

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.