Täyttötarvikkeet

Kaikki pallojen täyttöön heliumilla tai ilmalla.

Tarvitsetko oman puhaltimen mainospallojen täyttöön vai onko sinulla uusi pallokauppa, johon tarvitset ensimmäisen tai tehokkaamman täyttölaitteen?

Puodin kautta saat hankittua kaikki puhaltimet ja täyttölaitteet. Myös qualatexin käsipumppuja aina hyllyssä taikurinpalloista innostuneille.


Heliumia saa kauttamme tapahtumiin ja juhliin. Pienin pullokoko täyttää n.65kpl 28cm kumipalloa ja isoimmasta pullosta niitä saa täyteen 500kpl!
Autamme mielellämme laskemaan heliumtarpeenne. Pullon vuokra-aika on viikko. Heliumin hinnan vaihtelun vuoksi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarvikkeet omatoimiseen palloiluun

Edes verkkokaupassamme ei näy läheskään kaikkia saatavilla olevia tuotteita. Soittamalla selviää miten saadaan palloprojektit parhaiten tehtyä. Onko järkevää vuokrata meiltä laitteet ja tarpeet voi pitääkö hankkia omat?


Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Painetut pallot

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
(lauantaisin 10-15 29.6 ja heinäkuun lauantait suljettu)

Meidät tavoittaa puhelimitse 050 4727 020. Toivomme yhteydenottoja klo 9-16 väliselle ajalle. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.

Sähköpostitse: jenni@pallopuoti.com