Vuokraa välineet

Jos aikaa, taitoa ja uskallusta riittää, meiltä saat välineet ja ohjeet itsenäiseen toteuttamiseen.

Palloja voi ostaa varastostamme millaisia määriä tarvitsee. Puhallin on halpa vuokrata ja taidot voi hankkia pallokursseiltamme.

Heliumia myydään 5, 20 ja 40litran tankeissa. 20 litran pullosta täyttää n.300 tavallista kumipalloa.
 
Pullon vuokra-aika on viikko, jollei toisin sovita. Pullon saa noutaa ja palauttaa mihin tahansa AGA:n toimipisteistä Suomessa.
 
Ilmapallopuhallin on pieni ja näppärä kone joka puhaltaa pallon parissa sekunnissa. Voit käyttää puhallinta noin tunnin kerrallaan jonka jälkeen sen on annettava huilata ja jäähtyä hetken. Pylväsrungot ja kaaret voit vuokrata meiltä rakennelmiesi rungoiksi. Voit myös ostaa tolpanrunkoja jos tarve on toistuva.
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Pallokoulu Täyttöpalvelu »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki perjantaisin 10-18 ja lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.

POIKKEUKSET:

Essi lähtee NYT lomalle! Olen poissa käytettävistä 31.8 saakka. 

PERJANTAINA 25.8 puodille voi poiketa moikkaamaan Camillaa! Tämä vasen/oikea varakäteni täyttää palloja parhaan kykynsä mukaan. 

 LAUANTAINA 26.8 puoti on nyt ekaa kertaa ikusuuksiin KIINNI! Eli silloin sinne ei kannata mennä ripaa nykimään. Keskittäkää kimppujen koppaaminen siihen perjantain 10-18 väliseen aikaan.