2016-02-13

Ystävänpäivätapahtuma Pallopuodilla

Ensimmäinen lehtimainos pallopuodin historiassa löytyi aamusetistä. Siellä kerrottiin että pallopuodilta saa ystävänpäivänä kivaan hintaan sydänfoliopalloja ja kyllähän täällä porukkaa riitti!

   


Sydämet riittivät juuri ja juuri päivän loppuun asti. Olin tilannut isomman satsin jotta seuraavan päivän somistuskeikkaan saadaan myös pallot, mutta eipä niitä sitten sen jälkeen juuri jäljelle jäänyt. Kivaa oli että paikalle löysi iso joukko ennestään tuntemattomia asiakkaita. Oli mukavaa rupatella ja uskon että sydänten saajat ilahtuivat!

Aukioloajat

Pallopuoti on auki perjantaisin 10-18 ja lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.

POIKKEUKSET:

Essi lähtee NYT lomalle! Olen poissa käytettävistä 31.8 saakka. 

PERJANTAINA 25.8 puodille voi poiketa moikkaamaan Camillaa! Tämä vasen/oikea varakäteni täyttää palloja parhaan kykynsä mukaan. 

 LAUANTAINA 26.8 puoti on nyt ekaa kertaa ikusuuksiin KIINNI! Eli silloin sinne ei kannata mennä ripaa nykimään. Keskittäkää kimppujen koppaaminen siihen perjantain 10-18 väliseen aikaan.