Uskomaton Blogi

tiistai, 13 syyskuu 2016 09:54

Puutarhajuhlat

Puutarhajuhlat värikkäiden pallojen kanssa.

tiistai, 13 syyskuu 2016 09:42

Rippijuhlakoristuksia

Hempeämpiä sävyjä rippijuhlissa. Kesä vilisi kiireellä häitä ja muita juhlia koristellen. Kevään lakkiasirumban jälkeen alkoi rippijuhlien teko. Useat niistä vietettiin ulkosalla, ja koristeet tehtiin sen mukaan. Valokuvaukseen haluttiin pallokimppuja ja jättipalloja.

sunnuntai, 15 toukokuu 2016 19:42

Ylioppilasjuhlat tulevat

Harvoin tulee mitään tehtyä ihan vaan harjoituksen tai huvin ja urheilun vuoksi. Nyt kuitenkin päädyin kokeilemaan uutta pallojen ladontatyyliä ja samaan syssyyn otin "mainoskuvan" ylioppilasjuhlia varten. Tähän ylppäriviikonloppuun päätin ottaa kolme isompaa somistusprojektia ja melkoisen määrän pienempää projektia. Valikoimassa tulee olemaan muutama valmistuneille tarkoitettu foliopallomalli sekä itse teippaamiani ylioppilaslakkipalloja joissa on myös juhlasankarin nimi. (tässä pallossa ei nyt nimeä ole mutta tähän sen saisi)

lauantai, 14 toukokuu 2016 12:25

Pallopudotus

7 vuotta... 700 palloa ja 700e edestä lahjakorttia. Siinä oli onnennumeroa kerrakseen, joten olihan sen pakko onnistua!

perjantai, 13 toukokuu 2016 12:44

Kevään skanssiaiset 2016

Skanssiaisiin tehtiin 20 likimain 3m korkeaa tolppaa! Sain avukseni Riinan tähän urakkaan ja yhdessä askartelimme yömyöhään pimeässä ja jopa pelottavassa kauppakeskuksessa. Tolpat rakentuivat tiimityönä nopeasti mutta kilometrejä karttui kun niitä raijattiin omille paikoilleen. Oli pakko kuvata myös hauska video näistä tolppariveistä jotta määrä hahmottuis muillekin.

sunnuntai, 01 toukokuu 2016 11:10

Vappuhulinaa 2016

Uskomaton loppuviikko ja viikonloppu Skanssissa!

Vappuna jalkauduimme Kauppakeskus Skanssin kauppakäytävälle pallojen kera. Rakentelin edellisten viikkojen aikana valkoiset puuaitaukset käveleville palloille, ja ne osoittautuivat ihan mahtaviksi.

Tilasin meille vuoden alkuun aivan mahtavan vekottimen. Tämä kyseinen härveli mahdollistaa pallojen yksilöinnin ja erinäköisten mainosteippausten teon. Ajattelin että pari kertaa kuussa sille varmaan on alkuun käyttöä, mutta niin olin väärässä. Viikottain kone laulaa useampaan otteeseen tehden onnitteluja, nimiä, logoja ja muita pikku juttuja sekä minun käyttöön että asiakkaille.

sunnuntai, 03 huhtikuu 2016 09:44

Puutarhamessut Turussa

Turussa vietettiin puutarhamessuja huhtikuun alkupuolella. Minulla oli ilo päästä puhkumaan hieman isompia palloja messuhallin kattoon hää alueelle. 90cm halkaisijalla olevat pallot keinuivat ilmavirrassa verkkaiseen tahtiinsa ja loivat hauskaa tunnelmaa jättimäisyydellään.

maanantai, 22 helmikuu 2016 17:41

Skanssin Hiihtolomaviikon hiutaleet

Nyt tuli niin hienot että itseäni selkään taputan! Hiihtolomaviikolla haluttiin jotain pientä extraa ja ehdotin josko lumihiutaleet voisivat olla sellainen juttu. 130cm halkaisijalla olevat hiutaleet tuntuivat tekovaiheessa valtavilta mutta paikalleen asennettuina ne kutistui valtavassa tilassa. Onneksi tein ne noin isoina!

sunnuntai, 14 helmikuu 2016 19:43

Lahjat palloihin!

Eipä ollut ihan ensmänen häälahja, joka palloihin pakattiin, mutta tämä oli nyt sellainen josta ehdin lennossa kuvan räppäsemään. Homman nimi on siis se, että porukka keksii viedä yhteisen raha- tai lahjakorttilahjan ja sitten aletaan miettiä kuinka tylsää on viedä pelkkä kirjekuori. Tässä kohdassa minä astun kuvioon ja kun kiikutat pallontäytteet hiukan etuajassa, niin et joudu odottelemaan tyhjänpanttina noin 15-20min joka minulla menee tämän äheltämisessä.

sunnuntai, 14 helmikuu 2016 12:34

Skandic Julian henkkarijuhlat

Aamusella tankkasin auton täyteen palloja ja pylväänrunkoja ja suuntasin kohti Turun keskustaa. Siellä odotti seuraava urakka nimeltään henkkaribileet ystävänpäivän hengessä.

lauantai, 13 helmikuu 2016 17:40

Ystävänpäivätapahtuma Pallopuodilla

Ensimmäinen lehtimainos pallopuodin historiassa löytyi aamusetistä. Siellä kerrottiin että pallopuodilta saa ystävänpäivänä kivaan hintaan sydänfoliopalloja ja kyllähän täällä porukkaa riitti!

perjantai, 12 helmikuu 2016 17:39

Skanssin Hani 1v pallot

Skanssin Hani hahmo vietti 1v syntymäpäiviään!

Pallopuodilla oli ilo tehdä ensivisiittinsä Skanssin kauppakeskukseen toimittamalla paikalle linkkipallokaaren ja muutaman mehiläisen siihen koristeeksi. Etualalle tehtiin myös pienet pylväät joissa mustat folionumerot.

perjantai, 29 tammikuu 2016 19:26

Häämessut 2016

Turun Häämessujen kanssa oli hauska projekti heti vuoden alkuun. Messut on ennen pidetty Caribian 995 hallissa, mutta nyt se on remontissa uuteen käyttötarkoitukseensa ja häämessut muuttivat Logomoon. Tämä oli samalla myös ensikosketukseni logomossa työskentelyyn. Erittäin mukavia tyyppejä sielläkin tupa täynnä!

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.